Proeverij

Bierproeverij

Brouwerij Florijn is het nieuwste juweel van de Fabergroep. Ooit was dit pand van de hoge heren van de Nederlandsche bank, nu is het van ons allemaal! In het verleden lagen er bergen geld en goud in de kluis. 3 keer raden wat er nu achter slot en grendel ligt!

Brouwerij Florijn is de perfecte plek voor een bierproeverij met collega’s, familie of vrienden! In deze prachtige en grote locatie sta je letterlijk tussen de brouwketels! Op het moment heeft de brouwerij vier core range bieren en één seizoensbrouwsel: bokbier! De bierproeverij gaat samen met een aantal lekkere happen!

High Cocktail

De feestdagen worden nóg sprankelender met een high cocktail bij Toon! Of dat ligt aan het alcoholpromillage, of de magie van toon, laten we even terzijde 😉 Maar deze mooie zaak staat bekend om zijn eigenzinnige en stijlvolle cocktails! Van avontuurlijk tot aan de klassieke favorieten.

High Tea

Fresca’s high tea is een complete middag uit! Ga zitten, relax en proef de lekkernijen die wij voor jullie maken! Tijdens de feestdagen voegen we er natuurlijk een extra vleugje magie aan toe!

Tijdens Kerst en Oud & Nieuw kunnen de openingstijden van onze zaken verschillen.

Proeverij aanvragen